Παρουσίαση του κατασκευαστή της μάρκας

Γεγονότα και αριθμοί για τον όμιλο Hansgrohe

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τη Hansgrohe. Με 34 εταιρείες και 20 γραφεία πωλήσεων παγκοσμίως, η Hansgrohe είναι ένας από τους λίγους παγκόσμιους παίκτες από τους λίγους παίκτες παγκοσμίως. Κατά το επιχειρηματικό έτος 2021, η εταιρεία απασχολεί περίπου 5.400 υπαλλήλους παγκοσμίως και παρέδωσε τα προϊόντα της σε περισσότερες από 152 χώρες. Επιπλέον, h "hansgrohe" είναι ένα από τα εμπορικά σήματα που ανήκουν στον Όμιλο Hansgrohe, μαζί με το εμπορικό σήμα της "AXOR".

Η παράδοση χρειάζεται για το μέλλον

Ειδικός στις βρύσες και τα ντους, ο Όμιλος Hansgrohe είναι μια εταιρεία που βασίζεται στην παράδοση. Ο ιδρυτής Hans Grohe ξεκίνησε το 1901 με ένα μικρό μεταλλικό σιδηρουργείο στο Schiltach, που βρίσκεται στο Μέλανα Δρυμό. Υπάρχει ακόμα ένα δημιουργικό κέντρο και η έδρα της εταιρείας. Ωστόσο, η μάρκα hansgrohe στην οποία έδωσε πνοή ο «παλιός Hans» είναι πλέον γνωστή σε όλο τον κόσμο, όπου τα προϊόντα της αγοράζονται και τιμολογούνται σε όλο τον κόσμο.

Hansgrohe Όμιλος: παρουσία σε όλες τις ηπείρους
  • είναι ευρωπαϊκή ανώνυμη εταιρεία (Societas Europaea), η οποία δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο
  • έχει δύο βασικούς μετόχους:

- την αμερικανική εταιρεία Masco Corporation, Taylor / Michigan, ως πλειοψηφικό μέτοχο (68%)

- Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH, Schiltach, η οποία ανήκει στην οικογένεια Klaus Grohe (32%).

Ο Όμιλος Hansgrohe έχει μεγάλη διεθνή εμβέλεια και κατασκευάζει τα προϊόντα του στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ. Περίπου το 77% του τζίρου της είναι στο εξωτερικό.

Για ευκολότερη πλοήγηση: προϊόντα μάρκας hansgrohe - εταιρεία Hansgrohe

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μάρκα hansgrohe και τα κορυφαία προϊόντα της για μπάνια και κουζίνες. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της επώνυμης μάρκας AXOR για πολυτελή μπάνια και κουζίνες στην ιστοσελίδα της AXOR. Στον ιστότοπο του Ομίλου Hansgrohe, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για την Hansgrohe που μπορεί να χρειαστείτε.

Οι παρακάτω σύνδεσμοι οδηγούν απευθείας στον ιστότοπο του Ομίλου Hansgrohe:

Αναζητήστε εξειδικευμένους αντιπροσώπους

Εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι κοντά σε εσάς