Κουζίνες με προϊόντα hansgrohe

Η διαχρονική ομορφιά των μπαταριών, των νεροχυτών και των συνδυασμών της hansgrohe για την κουζίνα σας

Η κουζίνα είναι πάθος. Η κουζίνα είναι ένας χώρος όπου η οικογένεια και οι φίλοι συναντιούνται για να μαγειρέψουν, να φάνε, να χαλαρώσουν και να γιορτάσουν. Τα τέλεια συστατικά για διαχρονική, κομψή, λειτουργική αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι οι μπαταρίες, οι νεροχύτες και οι συνδυασμοί για τον νεροχύτη της μάρκας hansgrohe. Έτσι, η κουζίνα γίνεται αγαπημένο δωμάτιο στους δικούς της τέσσερις τοίχους. Και η δουλειά; Γίνεται πολύ πιο εύκολα.

Καινοτόμα προϊόντα πρωτοπόρου σχεδιασμού: για τις πιο όμορφες στιγμές με το νερό

Το κέντρο της κουζίνας είναι το μέρος όπου ρέει γλυκό το νερό. Γι' αυτό η Hansgrohe αναπτύσσει πάντα νέες ιδέες που σας επιτρέπουν να εργάζεστε άνετα με το νερό. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες και η εργονομική τελειότητα είναι οι ιδιότητες των προϊόντων που κάνουν την εργασία της κουζίνας πιο αποτελεσματική και ευχάριστη. Συνδυάστε ευέλικτα μια πρακτική βρύση κουζίνας με έναν ποιοτικό νεροχύτη της επιλογής σας και απολαύστε εύκολο χειρισμό. Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε την επιλογή του βέλτιστου συνδυασμού νεροχύτη και βρύσης στη hansgrohe. Οι πολύ μοντέρνοι συνδυασμένοι νεροχύτες θα γίνουν το κέντρο της κουζίνας σας. Χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και την εξαιρετική κατασκευή, θα απολαύσετε τα προϊόντα για πολλά χρόνια ακόμα

Μπαταρίες τόσο ξεχωριστές και εκλεπτυσμένες όσο το γούστο σας

Εξερευνήστε τον κόσμο της μοντέρνας διακόσμησης κουζίνας με προϊόντα hansgrohe και βρείτε έμπνευση ανάμεσα στις τρέχουσες τάσεις και τις καινοτομίες. Είτε ενδιαφέρεστε για κουζίνες με ενδιαφέρουσες λύσεις με νησίδα είτε για το άνοιγμα μιας κουζίνας που μεταβαίνει απρόσκοπτα σε χώρο διαβίωσης: αυτά τα επεξηγηματικά παραδείγματα θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για μια μεμονωμένη λύση
Ο οδηγός κουζίνας hansgrohe θα σας δείξει πώς μπορείτε να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε ένα λειτουργικό σχέδιο κουζίνας. Η επιλογή του νεροχύτη και της βρύσης παίζει καθοριστικό ρόλο. Στον οδηγό μπορείτε να μάθετε για καινοτόμες τεχνολογίες για αποτελεσματική εργασία στο νεροχύτη. Οι σημειώσεις ειδικών για την εγκατάσταση και τη συντήρηση περιέχουν πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε την υψηλή ποιότητα της κουζίνας σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έμπνευση για εσάς
Πληροφορίες για εσάς

Σημαντικές ιδέες για τις σύγχρονες κουζίνες: τι πρέπει να γνωρίζετε για τους νεροχύτες και τις βρύσες

Οι εργονομικοί νεροχύτες και οι βρύσες είναι το κέντρο κάθε κουζίνας. Εξερευνήστε μια ποικιλία μεμονωμένων συνδυασμών κουζίνας με φυλλάδια κουζίνας hansgrohe.

Λήψη προσπέκτους με προϊόντα κουζίνας (PDF, 23 MB)
Αναζητήστε εξειδικευμένους αντιπροσώπους

Εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι κοντά σε εσάς