Έκδοση 12/2017

Νομική ειδοποίηση

Οι όροι χρήσης του ιστότοπου Hansgrohe παρατίθενται εδώ. Κάντε κλικ στους συνδέσμους που παρέχονται αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις ζημιές, τα δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, τους όρους χρήσης για περαιτέρω συστάσεις διανομέων, τους γενικούς όρους επιχείρησης ή εάν θέλετε να δείτε υλικό βίντεο και ταινιών ή να κρατήσετε τη θέση σας σε σεμινάρια.

  • Ευθύνη για ζημιές
  • Δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας
  • Οροι χρήσης
  • Γενικοί επιχειρηματικοί όροι

Οι ακόλουθοι όροι χρήσης ισχύουν για τον ιστότοπο Hansgrohe. Διαβάστε τα προσεκτικά πριν συνεχίσετε την περιήγηση στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης μας

Πληρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών μας

Προσπαθούμε να διατηρούμε τις ιστοσελίδες μας ενημερωμένες και να παρέχουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερες και ολοκληρωμένες πληροφορίες. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε την επικαιρότητα αυτών των πληροφοριών, ούτε την ακρίβεια, την πληρότητα ή την καταλληλότητα αυτών των πληροφοριών για ορισμένες εφαρμογές. Διατηρούμε το δικαίωμα να συντομεύσουμε το περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή καθώς και να μεταφέρουμε το περιεχόμενο σε άλλες θεματικές ενότητες, να τις απενεργοποιήσουμε προσωρινά ή/και να τις διαγράψουμε οριστικά.

Διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας

Ο ιστότοπός μας θα πρέπει να σας ενημερώνει μόνο γενικά για τις υπηρεσίες μας. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες δεν σας δίνουν το δικαίωμα για ορισμένες υπηρεσίες ή για την πλήρη, αδιάκοπη ή αδιάλειπτη διαθεσιμότητά τους. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από τις πληροφορίες στον ιστότοπό μας ενδέχεται να σχετίζονται με προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Επικοινωνήστε με τον τοπικό συνεργάτη πωλήσεων της Hansgrohe για πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στη χώρα σας.

Περιεχόμενο τρίτων

Το παρακάτω περιεχόμενο δεν προέρχεται από εμάς και δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις και τις στάσεις μας, επομένως δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά:

Οι αναρτήσεις σε πιθανές συνομιλίες σε φόρουμ δεν προέρχονται από εμάς, αλλά από τους συνδεδεμένους χρήστες. Δεν ελέγχουμε τη νομιμότητα και την ορθότητα του περιεχομένου που δημοσιεύουν οι χρήστες, όπως στάσεις, συμβουλές, εξηγήσεις, προσφορές και άλλες πληροφορίες. Τα φόρουμ μας δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για παράνομες, υποτιμητικές, δυσφημιστικές ή προσβλητικές δημοσιεύσεις. Ο χρήστης μας απαλλάσσει από κάθε ευθύνη για αιτήματα τρίτων που προκύπτουν από τη χρήση του ιστότοπού μας από τον χρήστη, τα οποία δεν είναι σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων στις οποίες οδηγούν οι σύνδεσμοι στον ιστότοπό μας. Επίσης, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την πληρότητα και την επικαιρότητα των πληροφοριών σχετικά με τους ειδικούς αντιπροσώπους μας που μπορείτε να λάβετε αναζητώντας ειδικούς αντιπροσώπους. Δεν παρακολουθούμε τέτοιο περιεχόμενο ούτε διερευνούμε περιστάσεις που θα υποδεικνύουν παράνομες δραστηριότητες. Ωστόσο, εάν μάθουμε ότι υπήρξε αντίστοιχη παράβαση, θα αφαιρέσουμε αμέσως τις σχετικές πληροφορίες.

Σύμβαση στυλ (κείμενο)

Για να κάνουμε αυτόν τον ιστότοπο πιο ευανάγνωστο, δεν χρησιμοποιούμε ανδρικές ή γυναικείες φόρμες. Εννοείται ότι σε όλες τις περιπτώσεις εννοούνται και τα δύο φύλα.

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Η νομοθεσία του κράτους της Ελλάδας ισχύει για αυτόν τον ιστότοπο. Τόπος εκπλήρωσης των υποχρεώσεων και δικαιοδοσίας είναι η έδρα μας, δηλαδή το Rottweil.

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματικά δικαιώματα Hansgrohe 2017. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα κείμενα, οι εικόνες, τα γραφικά, οι εγγραφές ήχου και βίντεο καθώς και τα κινούμενα σχέδια υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και άλλους νόμους που διέπουν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή τους για εμπορικούς σκοπούς ή σκοπούς διανομής, ούτε επιτρέπεται να τροποποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν σε άλλους ιστότοπους. Ορισμένοι ιστότοποι της Hansgrohe περιέχουν υλικό που υπόκειται στα πνευματικά δικαιώματα του ατόμου που το υπέβαλε.

Περισσότερα
Αναζητήστε εξειδικευμένους αντιπροσώπους

Εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι κοντά σε εσάς