Αξίες της εταιρείας

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Η ποιότητα των προϊόντων μας αναγνωρίζεται κατά το ντους ή το πλύσιμο των χεριών. Ποιος είναι όμως πίσω από αυτό; Τι οδηγεί τη Hansgrohe, ποια είναι η οικονομική της σημασία και τι αναλαμβάνει την ευθύνη; Ρίξτε μια ματιά στην «κλειδαρότρυπα» της εταιρείας από το Μέλανα Δρυμό, τα προϊόντα της οποίας βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Μάθετε τι μας καθορίζει και τι είναι σημαντικό για εμάς.

Μπορείτε να βασιστείτε στην αποδεδειγμένη ποιότητα της μάρκας hansgrohe. Πλεονεκτήματα για εσάς: προϊόντα πρώτης κατηγορίας, εξαιρετικός σχεδιασμός, βιώσιμη παραγωγή και ισχυρή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών. Στη συνέχεια θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

  • Στην ενότητα Ποιότητα, σας δείχνουμε τι εννοούμε με τον όρο της επωνυμίας hansgrohe με τον όρο "πρώτης ποιότητας κατασκευή".
  • Ο σχεδιασμός κάνει τη διαφορά: Η Phoenix Design καθορίζει το πρόσωπο της μάρκας hansgrohe για περισσότερα από 30 χρόνια. Μάθετε περισσότερα για το διεθνούς φήμης στούντιο σχεδιασμού και ανακαλύψτε επιλεγμένα βραβεία σχεδιασμού που επιβεβαιώνουν τα ποιοτικά κριτήρια του Ομίλου Hansgrohe και την ηγετική του θέση στον τομέα του σχεδιασμού.
  • Γνωρίστε την ιστορία της εταιρείας στην ενότητα Παράδοση και Καινοτομία. Γνωρίζατε ότι ο Hans Grohe εφηύρε τη μπάρα τοίχου για το ντους χεριών; Μέχρι σήμερα, ο πλούτος της καινοτομίας αντανακλάται σε αμέτρητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ενδιαφέρουσες οραματικές τεχνολογίες.
  • Ο Όμιλος Hansgrohe λειτουργεί με βιώσιμο τρόπο και ενεργεί με υπευθυνότητα. Στην ενότητα Υπευθυνότητα, ανακαλύψτε επιπλέον καλούς λόγους υπέρ της αγοράς προϊόντων hansgrohe.
Αναζητήστε εξειδικευμένους αντιπροσώπους

Εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι κοντά σε εσάς