Ηλεκτρονικός κατάλογος ανταλλακτικών

Το κατάλληλο ανταλλακτικό για το προϊόν hansgrohe σας

Τα προϊόντα hansgrohe είναι υψηλής ποιότητας και σχεδιασμένα για μακροχρόνια χρήση. Αν κάτι φθαρεί με τα χρόνια, θα βρείτε τα κατάλληλα ανταλλακτικά εδώ - φυσικά από τον αυθεντικό κατασκευαστή hansgrohe. Τα ανταλλακτικά για ντους, βρύσες ή αποχετεύσεις (για νεότερα ή παλαιότερα μοντέλα) έχουν συνοψιστεί στη βάση δεδομένων μας για ανταλλακτικά.

Ο βολικός ηλεκτρονικός κατάλογος ανταλλακτικών hansgrohe θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα τα απαραίτητα ανταλλακτικά με τη βοήθεια λεπτομερών κριτικών εξαρτημάτων.

Προϊόντα hansgrohe: βρείτε εύκολα ανταλλακτικά και τεχνικά στοιχεία

Θέλετε να μάθετε εάν ένα συγκεκριμένο εξάρτημα σέρβις είναι διαθέσιμο ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου προϊόντος μπάνιου; Ο εκτενής διαδικτυακός κατάλογος ανταλλακτικών της μάρκας hansgrohe σας προσφέρει μια επισκόπηση όλων αυτών των πληροφοριών.

Στην ηλεκτρονική μας βάση δεδομένων ανταλλακτικών θα βρείτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες των προϊόντων, τεχνικά σχέδια και πληροφορίες σέρβις όλων των σειρών προϊόντων hansgrohe. Τα λεπτομερή γραφικά σάς δείχνουν πώς ακριβώς συνδέονται ορισμένα εξαρτήματα με άλλα, ώστε όλα να λειτουργούν σωστά ακόμη και μετά την αντικατάσταση.

Επιπλέον, εδώ μπορείτε να βρείτε οδηγίες σέρβις καθώς και βίντεο σχετικά με την εγκατάσταση και το σέρβις: όλα αυτά τα περιεχόμενα θα σας βοηθήσουν να αντικαταστήσετε ελαττωματικά εξαρτήματα. Μερικές φορές θα χρειαστείτε αξεσουάρ: για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε εργαλεία και δακτυλίους στην ενότητα "Ειδικά ανταλλακτικά". Προκειμένου τα προϊόντα hansgrohe σας να διατηρήσουν την όμορφη εμφάνισή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, βρείτε τις κατάλληλες οδηγίες συντήρησης Στον κατάλογο των ανταλλακτικών μας.

Ηλεκτρονικός κατάλογος

Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό του προϊόντος στο διαδίκτυο

Ο διαδικτυακός μας κατάλογος ανταλλακτικών είναι ένα πρακτικό εγχειρίδιο αναφοράς που περιέχει τρέχοντα και παλαιότερα προϊόντα μπάνιου. Για όλα αυτά, διατίθενται προδιαγραφές με λίστες ανταλλακτικών και αριθμούς ειδών σε μορφή PDF. Αυτό επιτυγχάνει σαφήνεια και διευκολύνει τις παραγγελίες σε εξειδικευμένα καταστήματα.

Θα βρείτε επίσης σχέδια, τεχνικές πληροφορίες, ανταλλακτικά σέρβις και πολλά άλλα περιεχόμενα στην ενότητα προϊόντων μας. Στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ στην καρτέλα «Τεχνικά στοιχεία» ή «Αξεσουάρ και ανταλλακτικά».

Αναζητήστε εξειδικευμένους αντιπροσώπους

Εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι κοντά σε εσάς